Mijn favorieten

Taxatie

Wie de waarde van een woning wil bepalen heeft een taxatierapport nodig. Een taxatie dient door een gecertificeerde taxateur gedaan te worden. U bent hiervoor bij ons aan het juiste adres. Wij zijn dan ook gecertificeerd als register makelaar-taxateur (RMT) en aangesloten bij Stichting VastgoedCert, NWWI en de Taxateursunie. Onze kennis houden wij op peil middels verplichte en permanente educatie. Met onze jarenlange ervaring in de regio Roosendaal kunnen wij dan ook uitstekend de juiste marktwaarde van een woning bepalen

Bij de aankoop van een huis en het aanvragen van een nieuwe hypotheek, heeft u meestal een taxatierapport nodig. Aan de hand van het taxatierapport beoordeelt de bank of zij de hypotheek kunnen verstrekken.
­
U kunt­ een taxatie ook gebruiken voor:

  • Het wijzigen van uw bestaande hypotheek
  • Belastingzaken; zoals successierechten bij een nalatenschap of verweer WOZ-aanslag
  • Financiële afwikkeling scheiding

­
De taxatiekosten voor de aankoop van een woning zijn fiscaal aftrekbaar.

­


NWWI Taxatie
­

Wij kunnen iedere taxatie voor u verzorgen. Van Uffelen Makelaar is namelijk een gecertificeerd en beëdigd Register Makelaar-Taxateur (RMT). Wij zijn ­aangesloten bij Vastgoed Pro en het Nederlands Woning Waarde Insituut (NWWI) en geregistreerd bij VastgoedCert.

Prettig voor u: alle banken, financierings- en verzekeringsmaatschappijen accepteren onze taxatierapporten.

­


Snelle en kundige taxatie
­

Wij begrijpen dat­ u snel inzicht wil hebben in de waarde van uw woning. Daarom kunnen wij, indien gewenst, een taxatie voor u uitwerken­ binnen 48 uur.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring